Vendéglő-Étterem

Pagony Hotel Wellness & Conference

A Pagony igazi „rendezvény paradicsom”. A Park adta óriási tér kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, családi napok lebonyolítására. Parkolási lehetőséggel akár 5000 fő is kellemesen szórakozhat egy szabadtéri rendezvény keretében. Különtermünk, éttermünk, fedett teraszunk, különleges rendezvény sátrunk, és legújabb technikával felszerelt, több teremre szekcionálható konferenciatermünk a rendezvény-szervezés széles skálájának ideális helyszínt biztosít. Legyen szó üzleti, baráti, családi eseményről egyaránt.

www.hotelpagony.hu

Pagony Hotel Wellness & Conference

Verba Tanya

A Panzió régi szárnyának földszintjén 80-100 fős családi és vállalati rendezvények lebonyolítására alkalmas rendezvényterem helyezkedik el.

Az új szárny egy 250 fős rendezvényteremmel bővült 2010 májusában.

Jól felszerelt konyháink és felkészült vendéglátó ipari szakemberek szolgálják ki a betérő vendégeinket a nap bármely szakában . Étlapunkon megtalálható hagyományos és speciális ajánlatokkal várjuk a hozzánk betérőket.

Diszkrét környezetet biztosítunk vállalati rendezvények rendezéséhez.

Vállaljuk kerti partik rendezését, hidegtálak készítését, állófogadások, esküvők, bankettek teljes körű lebonyolítását.

Menüajánlatunkat kérésükre megküldjük, vagy igény szerint egyénre szabottan állítjuk össze.

www.verbatanya.hu

Verba Tanya

Fenyves Csárda

Álomesküvő a Fenyvesben ahol az álmok és vágyak valósággá válnak!

Álomesküvő A-tól Z-ig. Talán nem véletlenül keresnek fel minket a házasulandó fiatalok, akik szeretnék, hogy
esküvőjüknek, lakodalmuknak otthont adjon a fenyvesekkel övezett, erdei környezetben található  étterem. Az ifjú pár és családtagjaik kívánsága szerint készülnek a délutáni, az esti és az éjféli finomságok. Kinek-kinek szokása, ízvilága szerint. Mi mindent a vendégre alakítunk!

Lehetőség van:
– Külső, belső fogadásra (lánykérés, búcsúztatás)
– 200 fő kényelmes (éttermi körülmények között) elhelyezése vendéglátása
– Házasságkötés (konferencia termünkben vagy a hátsó kertben)
– Gasztronómiai attrakciók (csokoládé szökőkút, pezsgő vagy bor kút, jégszobor, jégágy stb.)
– Dekoráció és rendezvényszervezés
– Szálláslehetőség
– Autópark őrzése
– Wellness sziget használata

www.businesshotelfenyves.hu

Fenyves Csárda

Lugashotel

Modern, elegáns megjelenésű konferenciatermünk tökéletes esküvői helyszín, ahol színvonalas ételekkel és kiszolgálással ünnepelheti meg élete legszebb napját. Hogy még kényelmesebb legyen az esküvői készülődés, szállodánk egyik superior szobáját ajándékba adjuk erre a jeles napra és éjszakára. 2010. nyarától már az esküvői szertartásra alkalmas kerthelyiségünket is igénybe vehetik.

 

Személyre szabott ajánlatunkért érdeklődjön éttermünkben, vagy a 06-42/342-777-es telefonszámon.

 

 

www.lugashotel.com

Lugashotel

Kemence Csárda, Étterem és Panzió

A Kemence Csárda, Étterem és Panzió Nyíregyháza és Oros között található. Nyíregyháza közelsége lehetoséget ad a város nevezetességeinek megtekintésére is.

Nyíregyháza-Oros, Nyíregyházi út 27.
Tel: (42) 450-414

www.kemencecsarda.hu

Kemence Csárda, Étterem és Panzió

Tirpák Csárda

Nyíregyházától 2 km-re a Tiszavasvári úton található, ami jó parkolási lehetőséget biztosít a maga 900 m2-es parkolójával,  rendezvénytermével és a mindennap működő éttermével.

www.tirpakcsarda.hu

Tirpák Csárda

Parish Bull

Kedves Látogatóink!

Megújult szállodánk internetes felülete. A külső megjelenés mellett a honlap hátterében álló technológia is a kor kihívásainak jobban megfelelő rendszernek adta át a helyét. Ugyanakkor portálunk számos új szolgáltatással is bővült, melyeket a fent található menü segítségével használhatnak.

www.parishbull.hu

Parish Bull

Bianco Panzió és Udvarházi Étterem

Cégünket 1997. október 29-én alakítottuk “Bianco Trade Kft” néven Mátészalka belvárosában, a sétáló utcán a Kölcsey út 27-29. szám alatt, és családi vállalkozásban működtetjük. Vendéglátásban több, mint 30 éve dolgozunk, mindig figyelembe véve a vendégeink igényeit, elvárásait. Nálunk fontos és elsődleges a tisztaság, a kellemes környezet, a finom ízek, udvarias kiszolgálás. Szakmájukat tisztelő és szerető, szakképzett dolgozóink segítik kikapcsolódását felelősségteljes, lelkiismeretes munkájukkal. A vendégeink elégedettsége elismerés számunkra, ezért fontos, hogy Ön mindig elégedetten távozzon tőlünk, bizalommal térjen vissza, és forduljon hozzánk minden kérdésével. Egységünk és meleg konyhánk HACCP rendszerben az év minden napján várja vendégeit. Magyaros ételeink mellett sok más finom ízeket készítünk az Ön kérésére, amely ételekhez finom italokkal is rendelkezésére állunk.

www.biancopanzio.hu

Bianco Panzió és Udvarházi Étterem

Somos Bt Étterem Nyírbátor

Somos Bt Étterem Nyírbátor

Mi azért dolgozunk, hogy önök jól érezzék magukat akár egy esküvő vagy más neves alkalom (például ballagás vagy születésnap) megünneplésekor.

Ha önnek nem mindegy, hogy mit fogyaszt el, vagy milyen körülmények között ünnepel, próbálja ki szolgáltatásainkat:

  • kóstolja meg egészséges alapanyagokból készült ízletes ételeinket,
  • tekintse meg esztétikusan feldíszített, klimatizált rendezvénytermünket,
  • vagy az akár 500 fő befogadására képes csarnokunkat.

www.somosbt.hu

Somos Bt Étterem Nyírbátor

Erdőspuszta-Clubhotel

A természet lágy ölén

A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig karnyújtásnyira, festői szépségű természeti környezetben megbúvó Erdőspuszta Club Hotel négycsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni, feltöltődni, szórakozni vágyókat. A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum a családi üdülések mellett kiváló helyszínt kínál céges rendezvények, konferenciák lebonyolításához is. Exkluzív különtermeivel, a’la carte Fenyves Vendéglőjével, hangulatos borozójával, erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, vendégházával, gazdag gasztronómiai- és wellness szolgáltatásaival, valamint lovas tanyájának színes fakultatív és szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.

 

www.erdospuszta-clubhotel.hu

Erdőspuszta-Clubhotel

Paripa Csárda

A csárda felső terme,mintegy 160 fő befogadására alkalmas. A helyiség berendezése a magyaros  csárdavilág jegyeit hordozza magában.

Berendezése egyszerű, de mégis meleg családias hangulat árad a falai között.Ebben a helyiségben megtalálható a magyar paraszti élet elengedhetetlen kelléke a búbos kemence is,ahol a mai napig készülnek a kemencés ételeink.

Továbbá, a hideg téli estéken a kandalló melege tölti be a teret,míg a forró nyári napokon a modern világot megidézve klíma segítségével  tesszük hűssé falait.

 

www.paripacsarda.hu

Paripa Csárda

Korona-Hotel

Akciós csomagjaink egész évben érvényesek!
Nagyon szép és elegáns, a konyha kiváló.
Elfogadott fizetési eszközök: Készpénz, Hitelkártya (Visa, Maestro, Mastercard), Üdülési csekk, SZÉP Kártya (OTP, MKB, K&H)

 

www.korona-hotel.hu

Korona-Hotel

Ász Rendezvenyház

A nagy nap forgatókönyvének tisztázását követően személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek (helyszínötletek, menüjavaslatok, zenekarok bemutatása, kiegészítők ajánlása, stb.).

A keresgélés, telefonálgatás gondját levesszük válláról és kizárólag olyan szolgáltatókat ajánlunk az esküvőre, akik már bizonyítottak korábbi rendezvényeinken és minőségi munkát végeznek.

 

www.aszrendezvenyhaz.hu

Ász Rendezvenyház

Hotel Lycium****

Ifjú párok figyelem, menyasszonyi torta ajándékba!

Foglaljátok le 2015. december 31-ig esküvőtök időpontját

a Hotel Lycium****-Kölcsey Központban,

és esküvői tortátokat most ajándékba kapjátok szállodánktól!

Saját cukrászatunk készíti el számotokra az elképzeléseteknek megfelelő menyasszonyi álomtortát.

 

www.hotellycium.hu

Hotel Lycium****