Menyasszonyi ruha

Felicita Esküvői Ruhaszalon Nyíregyháza

Családi vállalkozásunk közel 20 éve dinamikusan fejlődik. Kettő szalonunkban különleges, egyedi, menyasszonyi, menyecske, koszorúslány, alkalmi, báli ruhákat kínálunk nagyon kedvező áron, eladásra, kölcsönzésre egyaránt.KÖLCSÖNZÉSRE 20 % KEDVEZMÉNYT NYÚJTUNK, HA SZEPTEMBER 30-IG LEFOGLALJA A MENYASSZONYI RUHÁJÁT + A MENYECSKERUHÁT ÉS A KIEGÉSZÍTŐKET IS DÍJMENTESEN BÉRELHETI HOZZÁ!!! KÖLCSÖNZÉSI DÍJAIK: 55-120 FT – 20 %. TÉLI ESKÜVŐKRE 30% KEDVEZMÉNY, a menyecskeruha és a kiegészítők itt is díjmentesen kölcsönözhetők!!! MENYASSZONYI RUHA VÁSÁRLÁSKOR, HA SZEPTEMBER 30-IG MEGVÁSÁROLJA, INGYEN KÖLCSÖNÖZZÜK A MENYECSKE RUHÁT ÉS A KIEGÉSZÍTŐKET, vagy AJÁNDÉKBA ADJUK, A FÁTYOLT és az ALSÓSZOKNYÁT. Nagyon sok modellünket saját méretre is megrendelhetik a kedves vásárlók, (a menyasszonyi ruhák kivételével, ezekért felárat nem számítunk fel)!!! Nagy választékkal rendelkezünk nagyméretű menyasszonyi, menyecske, alkalmi, báli, és koszorúslány ruhákból is. Hozzáértő, kedves kiszolgálással várjuk Önöket. www.felicita.hu e-mail:felicita@vipmail.hu Facebook: Felicita Esküvői Ruhaszalon BEJELENTKEZÉS: e-mail :felicita@vipmail.hu, telefon: +36 20/ 571-8554 (hétvégén is hívható!)

Felicita Esküvői Ruhaszalon Nyíregyháza

Loretta szalon

Közel 20 éve egy kis menyasszonyi ruhakölcsönzővel de hatalmas lelkesedéssel kezdtük vállalkozásunkat. Mára már világcégek:Demetrios, Eddy K. Maggie Sottero, Pierre Cardin, Willvorst, Else, Venus, Bella cégek teljes kollekciójából választhat minden menyasszony és vőlegény. 300 négyzetméteren, exkluzív körülmények között mindenki megtalálhatja ízlésének és pénztárcájának megfelelő ruháját. Kölcsönzési áraink 30-150 ezer forintig terjednek. Esküvői-, menyecske-, alkalmi-, koktél, vőlegényi ruhákból Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnagyobb választéka található.

Nagy igény mutatkozott az esküvő lebonyolításához nyújtott segítségre. Ceremóniától a meghívókig, helyszíntől a dekorációig, fotótól a nászútig, bármiben segítünk nektek, fordulj hozzánk bátran, nektek ez nem kerül pénzbe. Az általatok megálmodott esküvőt profi partnereink váltják valóra, hogy a nagy nap csak a boldogságról szóljon.

www.lorettaszalon.hu

Loretta szalon