Partnerek

  • Összes
  • Menyasszonyi ruhakölcsönző
  • Vendéglő-Étterem
  • Vőfély-Ceremóniamester
  • Zenész-Együttes

Szakál Miki Vőfély – Ceremóniamester

 

Szakál Miklós, vőfély, ceremóniamester, műsorvezető
Kedves házasulandó fiatalok és persze nem csak fiatalok. Szakál Miklós vagyok…akarom mondani Szakál-Szűcs Miklós. Nekem is csak nemrég volt az Esküvőm és persze utána egy fergeteges lagzi. Szerencsésnek mondhatom magam, mert sok lagziban jártam már és ezáltal rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem így nem volt nehéz megszervezni a sajátunkat. Az igazság az, hogy nagyon sok hibába bele lehet esni a szervezés alatt. Tapasztalatból tudom, hogy a menyasszonyok szeretik úgymond túlszervezni a dolgokat. Higgyétek el nem kell túlzásba vinni semmit. Minden szervezési fázisnak megvan a maga ideje, így mire elérkezik a lagzi már minden a helyén lehet és Ti sem lesztek hulla fáradtak. Sajnos már láttam olyan menyasszonyt aki a vacsora alatt majd elaludt. Na de nem is szaporítanám tovább a szót és hogy persze a lényegre térjek azért vagyok itt ezen a honlapon hogy nektek segítséget nyújtsak. Mint említettem nagyon sok lagziban jártam már és nem mint vőlegény hanem mint vőfély. Rengeteg dolgot tapasztaltam, láttam és átéltem. Sok videóssal fotóssal és dekoratőrrel megismerkedtem, láttam a munkájukat. Beszélgettem velük, hogy szerintük mitől jó egy lagzi. Ha jó lagziban jártak az vajon mitől volt olyan amilyen. Ezen dolgokat szeretném veletek megosztani. Veletek akik eldöntöttétek, hogy összeházasodtok és rendeztek egy hetedhét országra szóló lagzit. Ezért ha kérdésetek van csak bátran …

www.szakalmiklos.hu

Szakál Miki Vőfély – Ceremóniamester

Pagony Hotel Wellness & Conference

A Pagony igazi „rendezvény paradicsom”. A Park adta óriási tér kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, családi napok lebonyolítására. Parkolási lehetőséggel akár 5000 fő is kellemesen szórakozhat egy szabadtéri rendezvény keretében. Különtermünk, éttermünk, fedett teraszunk, különleges rendezvény sátrunk, és legújabb technikával felszerelt, több teremre szekcionálható konferenciatermünk a rendezvény-szervezés széles skálájának ideális helyszínt biztosít. Legyen szó üzleti, baráti, családi eseményről egyaránt.

www.hotelpagony.hu

Pagony Hotel Wellness & Conference

Felicita Esküvői Ruhaszalon Nyíregyháza

Családi vállalkozásunk közel 20 éve dinamikusan fejlődik. Kettő szalonunkban különleges, egyedi, menyasszonyi, menyecske, koszorúslány, alkalmi, báli ruhákat kínálunk nagyon kedvező áron, eladásra, kölcsönzésre egyaránt.KÖLCSÖNZÉSRE 20 % KEDVEZMÉNYT NYÚJTUNK, HA SZEPTEMBER 30-IG LEFOGLALJA A MENYASSZONYI RUHÁJÁT + A MENYECSKERUHÁT ÉS A KIEGÉSZÍTŐKET IS DÍJMENTESEN BÉRELHETI HOZZÁ!!! KÖLCSÖNZÉSI DÍJAIK: 55-120 FT – 20 %. TÉLI ESKÜVŐKRE 30% KEDVEZMÉNY, a menyecskeruha és a kiegészítők itt is díjmentesen kölcsönözhetők!!! MENYASSZONYI RUHA VÁSÁRLÁSKOR, HA SZEPTEMBER 30-IG MEGVÁSÁROLJA, INGYEN KÖLCSÖNÖZZÜK A MENYECSKE RUHÁT ÉS A KIEGÉSZÍTŐKET, vagy AJÁNDÉKBA ADJUK, A FÁTYOLT és az ALSÓSZOKNYÁT. Nagyon sok modellünket saját méretre is megrendelhetik a kedves vásárlók, (a menyasszonyi ruhák kivételével, ezekért felárat nem számítunk fel)!!! Nagy választékkal rendelkezünk nagyméretű menyasszonyi, menyecske, alkalmi, báli, és koszorúslány ruhákból is. Hozzáértő, kedves kiszolgálással várjuk Önöket. www.felicita.hu e-mail:felicita@vipmail.hu Facebook: Felicita Esküvői Ruhaszalon BEJELENTKEZÉS: e-mail :felicita@vipmail.hu, telefon: +36 20/ 571-8554 (hétvégén is hívható!)

Felicita Esküvői Ruhaszalon Nyíregyháza

Polip Music Band Együttes

Országosan ismert Polipmusic együttes.
Kiváló magas elvárásoknak megfelelő profi zenekar.
Csak ajánlani tudom.

www.polipmusic.hu

Polip Music Band Együttes

Verba Tanya

A Panzió régi szárnyának földszintjén 80-100 fős családi és vállalati rendezvények lebonyolítására alkalmas rendezvényterem helyezkedik el.

Az új szárny egy 250 fős rendezvényteremmel bővült 2010 májusában.

Jól felszerelt konyháink és felkészült vendéglátó ipari szakemberek szolgálják ki a betérő vendégeinket a nap bármely szakában . Étlapunkon megtalálható hagyományos és speciális ajánlatokkal várjuk a hozzánk betérőket.

Diszkrét környezetet biztosítunk vállalati rendezvények rendezéséhez.

Vállaljuk kerti partik rendezését, hidegtálak készítését, állófogadások, esküvők, bankettek teljes körű lebonyolítását.

Menüajánlatunkat kérésükre megküldjük, vagy igény szerint egyénre szabottan állítjuk össze.

www.verbatanya.hu

Verba Tanya

Loretta szalon

Közel 20 éve egy kis menyasszonyi ruhakölcsönzővel de hatalmas lelkesedéssel kezdtük vállalkozásunkat. Mára már világcégek:Demetrios, Eddy K. Maggie Sottero, Pierre Cardin, Willvorst, Else, Venus, Bella cégek teljes kollekciójából választhat minden menyasszony és vőlegény. 300 négyzetméteren, exkluzív körülmények között mindenki megtalálhatja ízlésének és pénztárcájának megfelelő ruháját. Kölcsönzési áraink 30-150 ezer forintig terjednek. Esküvői-, menyecske-, alkalmi-, koktél, vőlegényi ruhákból Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnagyobb választéka található.

Nagy igény mutatkozott az esküvő lebonyolításához nyújtott segítségre. Ceremóniától a meghívókig, helyszíntől a dekorációig, fotótól a nászútig, bármiben segítünk nektek, fordulj hozzánk bátran, nektek ez nem kerül pénzbe. Az általatok megálmodott esküvőt profi partnereink váltják valóra, hogy a nagy nap csak a boldogságról szóljon.

www.lorettaszalon.hu

Loretta szalon

Ricsi Trió rendezvény zenekar

Ricsi Trió rendezvény zenekar = A hagyományos és modern esküvői és party zenekar

Lakodalomra, esküvőre (kérés esetén háznál zenei kikérővel, ill. utcai kísérettel) szilveszteri rendezvényre, bálra, utcabálra, céges vagy magán rendezvényre, igényes zeneszolgáltatás és hangosítás. Külön igény esetén akár a rendezvény mai és retro disco-val való megfűszerezése!

Egyszóval bárhol az országban (vagy az országhatárokon is túl), legyen szó bármilyen rendezvényről, minden korosztálynak, amennyiben széleskörű zenei stílusra lenne szükségük a Ricsi Trió rendezvény zenekar felvértezve a hagyományokkal és a modern lehetőségekkel, maximálisan a nagyérdemű közönség szórakoztatását tűzte ki célul.

A Ricsi Trió rendezvény zenekar felállása és megrendelése jelenleg az alábbiak szerint lehetséges:

2 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon
3 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon és tangóharmonika vagy gitár vagy énekesnő
4 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon, tangóharmonika és gitár vagy énekesnő
5 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon, tangóharmonika, gitár, énekesnő
6 fős felállású zenekar: szintetizátor, 2 szaxofon, tangóharmonika, gitár, énekesnő

 www.ricsitrio.hu

Ricsi Trió rendezvény zenekar

Szitu Vőfély & Ceremóniamester

Vigadjunk hát reggelig, örüljünk e napnak,
Elloptuk a miseborát tegnap mi a papnak,
Ne maradjon szárazon se szem, se torok,
De el kell, hogy fogyjanak a sörök és borok,
Élvezd lakodalmunk, ezt szeretnék látni,
Gog ma nem kell ide, sem hiszti sem hákli,
Egybe keltünk ma,mert így akartunk nagyon,
Ígérjük, hogy egymást, nem ütjük mi agyon,
Nem vágyunk mi már semmi másra,
Kicsi, és nagy, mától majd azt lássa,
E gyönyöru naptól,egy boldog élet jöhet,
Tíz gyerekünket, majd még nyolc követ.
*****
www.szitu.eu

szitu39@gmail.com
info@szitu.eu

Videó megtekinheto itt: Szitu video

Mobil: 06-30/248-03-23

Szitu Vőfély & Ceremóniamester

Markó András Vőfély – Ceremóniamester

Markó András Vőfély-Ceremóniamester

markobandika@freemail.hu

Mob:  +3630 910 8000

Markó András Vőfély – Ceremóniamester

Fenyves Csárda

Álomesküvő a Fenyvesben ahol az álmok és vágyak valósággá válnak!

Álomesküvő A-tól Z-ig. Talán nem véletlenül keresnek fel minket a házasulandó fiatalok, akik szeretnék, hogy
esküvőjüknek, lakodalmuknak otthont adjon a fenyvesekkel övezett, erdei környezetben található  étterem. Az ifjú pár és családtagjaik kívánsága szerint készülnek a délutáni, az esti és az éjféli finomságok. Kinek-kinek szokása, ízvilága szerint. Mi mindent a vendégre alakítunk!

Lehetőség van:
– Külső, belső fogadásra (lánykérés, búcsúztatás)
– 200 fő kényelmes (éttermi körülmények között) elhelyezése vendéglátása
– Házasságkötés (konferencia termünkben vagy a hátsó kertben)
– Gasztronómiai attrakciók (csokoládé szökőkút, pezsgő vagy bor kút, jégszobor, jégágy stb.)
– Dekoráció és rendezvényszervezés
– Szálláslehetőség
– Autópark őrzése
– Wellness sziget használata

www.businesshotelfenyves.hu

Fenyves Csárda

Gyömrő-Molnár Béla profi vőfély

A vőfélyekről sokaknak egy korosodó, borvirágos orrú és sörhasú bácsika jut eszébe, aki általában vidéki sátras lakodalmakban harsány hangjával szakítja meg a táncmulatságot és sokszor ízléstelen, az ünnepelteket lejárató poénjaival tűnik ki. De mit tehetnek, ha egy előkelő étteremben tartják a lakodalmukat, mégis azt szeretnék, hogy az egy eseménytelen, egyszerű vacsora helyett egy zökkenőmentes, igazi lakodalmas mulatság legyen, ahol a vőfély vagy ceremóniamester nem tesz vagy mond olyat, amely közönséges vagy a család által nem preferált?

Ekkor a legjobb döntés az, ha igénybe veszik szolgáltatásaimat és felfogadnak vőfélynek!

www.nagyvofely.hu

Gyömrő-Molnár Béla Videó Klipje

Gyömrő-Molnár Béla profi vőfély

Lugashotel

Modern, elegáns megjelenésű konferenciatermünk tökéletes esküvői helyszín, ahol színvonalas ételekkel és kiszolgálással ünnepelheti meg élete legszebb napját. Hogy még kényelmesebb legyen az esküvői készülődés, szállodánk egyik superior szobáját ajándékba adjuk erre a jeles napra és éjszakára. 2010. nyarától már az esküvői szertartásra alkalmas kerthelyiségünket is igénybe vehetik.

 

Személyre szabott ajánlatunkért érdeklődjön éttermünkben, vagy a 06-42/342-777-es telefonszámon.

 

 

www.lugashotel.com

Lugashotel

Dr Kovács Zoltán Vőfély – Ceremóniamester

 

Dr. Kovács Zoltán   vőfély.

Komádi Arany János u.52/A

Mobil: +3630 219 2062

 

 

Dr Kovács Zoltán Vőfély – Ceremóniamester

Stempel László

Stempel László Tanár-Zenész
Lakodalmak, rendezvények színvonalas zeneszolgáltatását vállalom.

Többször voltam vele esküvőn, ahol zenél ott buli-van mindig,
Nagyon profi

www.stempellaszlo.hu

Stempel László

Sütő Péter Ceremóniamester

Az ember életében van egy nap, amit felejthetetlenné szeretne tenni-ez pedig az esküvő napja. Ahhoz, hogy minden tökéletes legyen ezen a napon szükség van egy olyan emberre, aki mindenre odafigyel és kézben tartja a dolgokat, hogy a felhőtlen jókedv és szórakozás öröme egész nap meglegyen. Ebben tud segítséget nyújtani egy felkészült ceremóniamester.

Találkozzunk a nagy napon! Sütő Péter.

Facebook

Mobil:  +3670 503 0802

peter.suto@gmail.com

Sütő Péter Ceremóniamester

Nyuki Duó

Nyuki Duó
Ha szeretne egy hangulatos estét, akkor nem kell tovább keresgélnie:

Lakodalmak, bálok, magán- vagy céges rendezvények igényes zenei szolgáltatása, az ország egész területén. A távolság nem akadály.
Referencia film róluk.
+36 70 626 5596
info@nyuki.hu

www.nyuki.hu

Nyuki Duó

Kemence Csárda, Étterem és Panzió

A Kemence Csárda, Étterem és Panzió Nyíregyháza és Oros között található. Nyíregyháza közelsége lehetoséget ad a város nevezetességeinek megtekintésére is.

Nyíregyháza-Oros, Nyíregyházi út 27.
Tel: (42) 450-414

www.kemencecsarda.hu

Kemence Csárda, Étterem és Panzió

Mányik András Ceremóniamester

Mányik András Ceremóniamester és Vőfély
Sziasztok!
A szlogenem, hogy ceremóniamesterként és nagy vőfélyként szeretem az esküvőket különlegessé és igazán egyedivé tenni.
Elegáns határozott karakter egyéniség.

Mányik András
* Mobil:   +0630 676-5727*
*www.manyikandras.hu*
*www.ceremoniamester.eoldal.hu*
*www.ceremoniamester.blogspot.com*

Mányik András Ceremóniamester

Makara Gábor

Magyar tánc- és szalonzenék,
pop és rock zenék, hazai disco slágerek,
rock & roll, latin zenék, régi és új slágerek,
csárdások és mulatós zenék.

www.makaragabi.hu

Makara Gábor

L. K. Beat Együttes

A szórakozást garantálja az L. K. Beat Együttes

Zene az Ön igényei szerint.
Az L. K. Beat együttes 1998-ban alakult. A legjellemzőbb vonása a zenekarnak, hogy mindig az adott rendezvényhez és vendégkörhöz igazítjuk    a műsorunkat. A választék bő. Könnyűzenei, pop, rock dalok a múltból és napjainkból, az ötvenes évek Rock ‘n Roll slágerei, a 60-as és 70-es évek beat gyöngyszemei, diszkó slágerek a 80-as és 90-es évekből mulatós slágerek, operettek. Aki eddig ránk bízta rendezvénye zenei és műsorszolgáltatását, mindig elégedett    volt. Hallgasson bele előadásainkba, vagy jöjjön el valamely fellépésünkre,    és nézzen meg minket élőben    .

Az L. K. Beat igénybe vehető:

polgári esküvőkre
lakodalmakra
céges rendezvényekre
bálokra
szórakozóhelyekre

Facebook

www.lkbeat.hu

L. K. Beat Együttes

Tirpák Csárda

Nyíregyházától 2 km-re a Tiszavasvári úton található, ami jó parkolási lehetőséget biztosít a maga 900 m2-es parkolójával,  rendezvénytermével és a mindennap működő éttermével.

www.tirpakcsarda.hu

Tirpák Csárda

Gaál Tamás Ceremóniamester

Hagyományos lagzit szeretnétek vagy modernebbet?

Először ezt kell eldöntenetek!

Mert, ha úgy érzitek, hogy a népi verselés nem a Ti stílusotok,
akkor a CEREMÓNIAMESTER való hozzátok!

Nem lesz „HALLJUNK SZÓT!”, de megmaradnak a hagyományos szokások
(pl. menyasszony- és újasszony-tánc), vagyis csak a csomagolás változik!

Már 10 éve a médiában tevékenykedem, olvastam/olvasok híreket, vezetek műsort, lehet,
hogy a nyíregyházi Házasságkötőben is találkoztunk már vagy éppen egy esküvőn…!:)

Ha bármilyen kérdésetek van egy ceremóniával kapcsolatban
(függetlenül attól, hogy fel akartok kérni-e vagy sem),
forduljatok hozzám bizalommal
és szívesen elmondom a tapasztalataimat!

 

www.tamasgaal.hu

Gaál Tamás Ceremóniamester

Rulett Show Band

Rulett Show Band
A zenekar teljesen élő zenét játszik, szinte minden mufajban.
Ha esküvőjét, rendezvényét, családi, baráti vagy céges buliját szeretné hangulatossá,
feledhetetlenné tenni, nézze meg bemutatkozó anyagunkat!

www.rulettshowband.hu

Rulett Show Band

Parish Bull

Kedves Látogatóink!

Megújult szállodánk internetes felülete. A külső megjelenés mellett a honlap hátterében álló technológia is a kor kihívásainak jobban megfelelő rendszernek adta át a helyét. Ugyanakkor portálunk számos új szolgáltatással is bővült, melyeket a fent található menü segítségével használhatnak.

www.parishbull.hu

Parish Bull

Varga Tibor Vőfély

Varga Tibor Vőfély
Elegáns, kreatív karakterü, nem jön zavarba kellemetlen helyzetekben, feltalálja jól magát.
És mindig újítja repertoárját.

4400 Nyíregyháza (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
Mobil: +0630 496 4433
E-mail: v.tibi@freemail.hu

Varga Tibor Vőfély

Royal Team

Royal Team
Színvonalas zeneszolgáltatás lakodalmakra, eljegyzésekre, születésnapokra, névnapokra, bálokra,
nosztalgia estekre és egyéb hasonló rendezvényekre.
Távolság nem akadály.

Lakodalmas rock, mulatós zene, csárdások, mai pop, rock slágerek, twistek, keringők, régi nosztalgia zenék , stb….
A lakodalmas, vagy más alkalomból szervezett rendezvény zenei hangulatát tovább fokozhatják – zenekarunk által használt – minőségi fénytechnikai  felszereléseink is.
Ezek az eszközök a gyakorlatban kedvező fogadtatásra találtak, ezért rendezvényeinken általában használunk fényeffektusokat is.

Facebook

www.royalteam2008.hu

Royal Team

Bianco Panzió és Udvarházi Étterem

Cégünket 1997. október 29-én alakítottuk “Bianco Trade Kft” néven Mátészalka belvárosában, a sétáló utcán a Kölcsey út 27-29. szám alatt, és családi vállalkozásban működtetjük. Vendéglátásban több, mint 30 éve dolgozunk, mindig figyelembe véve a vendégeink igényeit, elvárásait. Nálunk fontos és elsődleges a tisztaság, a kellemes környezet, a finom ízek, udvarias kiszolgálás. Szakmájukat tisztelő és szerető, szakképzett dolgozóink segítik kikapcsolódását felelősségteljes, lelkiismeretes munkájukkal. A vendégeink elégedettsége elismerés számunkra, ezért fontos, hogy Ön mindig elégedetten távozzon tőlünk, bizalommal térjen vissza, és forduljon hozzánk minden kérdésével. Egységünk és meleg konyhánk HACCP rendszerben az év minden napján várja vendégeit. Magyaros ételeink mellett sok más finom ízeket készítünk az Ön kérésére, amely ételekhez finom italokkal is rendelkezésére állunk.

www.biancopanzio.hu

Bianco Panzió és Udvarházi Étterem

Varga Gábor Vőfély

Varga Gábor  Nagyvőfély

Határozott, bármilyen meglepetésnél nem jön zavarba, azonnal improvizál!  🙂

4400 Nyíregyháza (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
Mobil:  +0670 4218769

facebook

Varga Gábor Vőfély

Bravó Zenekar

A háromtagú Szekszárdi BRAVO esküvői és rendezvényzenekar, jól felkészült repertoárral rendelkezik az örökzöld magyar és külföldi slágerekből, valamint mulatós lakodalmas zenéből.

A rock and roll-ok, latin, diszkó és rock dalok mellett a mai idők slágerei is a party zenekar műsorán vannak. Közel 20 éves tapasztalattal és rutinnal vállaljuk esküvőkön, bálokon, lakodalomban és egyéb rendezvényeken a fellépéseket szinte minden korosztály zenei igényeinek kiszolgálásával.

www.bravozenekar.hu

Bravó Zenekar

Tutti Frutti Duo

Áldozataikat szedik:

-Összejöveteleken
-Bálokon
-Kerti partykon
-Lakodalmakon
-És mindenhol ahol alkalmuk nyílik rá

Amit tudunk róluk:

Takács Afrodité
A Miskolci Egyetem erőszakos hallgatójaként végzett 2004-ben.
Legveszélyesebb eszközei: a nagy és közép hatótávolságú szaxofon.
Énekhangját a közel-keleten terroristaelhárításra használta az F.B.I.

Barta Zsolt
Előszeretettel mutatkozik BARÁTOK KÖZT.
A krematórium elvégzése után zenei tanulmányait obszervatóriumban folytatta tovább
Meg nem erősített források szerint felvételt nyert a purgatóriumba.
Elkövetés közben, előszeretettel használja a szimpatizátort, kongákat és egyéb ütősöket.
Énektanárának maradandó halláskárosodást okozott,ezért kizárták az óvodai gyermekkórusból.

www.tutti frutti duo

Tutti Frutti Duo

Somos Bt Étterem Nyírbátor

Somos Bt Étterem Nyírbátor

Mi azért dolgozunk, hogy önök jól érezzék magukat akár egy esküvő vagy más neves alkalom (például ballagás vagy születésnap) megünneplésekor.

Ha önnek nem mindegy, hogy mit fogyaszt el, vagy milyen körülmények között ünnepel, próbálja ki szolgáltatásainkat:

  • kóstolja meg egészséges alapanyagokból készült ízletes ételeinket,
  • tekintse meg esztétikusan feldíszített, klimatizált rendezvénytermünket,
  • vagy az akár 500 fő befogadására képes csarnokunkat.

www.somosbt.hu

Somos Bt Étterem Nyírbátor

Erdőspuszta-Clubhotel

A természet lágy ölén

A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig karnyújtásnyira, festői szépségű természeti környezetben megbúvó Erdőspuszta Club Hotel négycsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni, feltöltődni, szórakozni vágyókat. A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum a családi üdülések mellett kiváló helyszínt kínál céges rendezvények, konferenciák lebonyolításához is. Exkluzív különtermeivel, a’la carte Fenyves Vendéglőjével, hangulatos borozójával, erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, vendégházával, gazdag gasztronómiai- és wellness szolgáltatásaival, valamint lovas tanyájának színes fakultatív és szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.

 

www.erdospuszta-clubhotel.hu

Erdőspuszta-Clubhotel

Paripa Csárda

A csárda felső terme,mintegy 160 fő befogadására alkalmas. A helyiség berendezése a magyaros  csárdavilág jegyeit hordozza magában.

Berendezése egyszerű, de mégis meleg családias hangulat árad a falai között.Ebben a helyiségben megtalálható a magyar paraszti élet elengedhetetlen kelléke a búbos kemence is,ahol a mai napig készülnek a kemencés ételeink.

Továbbá, a hideg téli estéken a kandalló melege tölti be a teret,míg a forró nyári napokon a modern világot megidézve klíma segítségével  tesszük hűssé falait.

 

www.paripacsarda.hu

Paripa Csárda

Szemők András Vőfély

Szemők András Vőfély

4400 Nyíregyháza, Derkovits u. 35. (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Mobil: 0630 958 7480
Tel:      0642 342 052
E-mail: szemokbandi@citromail.hu

Szemők András Vőfély

Parafaduó együttes

Parafaduó együttes

A Parafa duó 1996 óta játszik együtt, és ezalatt számos rendezvényen bizonyította, hogy a kitartó munka meghozza gyümölcsét.
Megszámlálhatatlan esküvő, bál, születésnap, kerti-parti és más rendezvény tapasztalatával a hátunk mögött bátran állunk az új kihívások elé.

www.parafaduo.atw.hu

Parafaduó együttes

Korona-Hotel

Akciós csomagjaink egész évben érvényesek!
Nagyon szép és elegáns, a konyha kiváló.
Elfogadott fizetési eszközök: Készpénz, Hitelkártya (Visa, Maestro, Mastercard), Üdülési csekk, SZÉP Kártya (OTP, MKB, K&H)

 

www.korona-hotel.hu

Korona-Hotel

Szakács Zoltán Vőfély – Ceremóniamester

Szakács Zoltán Vőfély-Ceremóniamester

Nagyon kellemes hangú, nyugodt, kényes helyzetekben se jön zavarban.
Könnyedén improvizál, mintha program része lenne.
Kiegyensúlyozót elegáns karakterű egyéniség.
A stílusa egyedi és nagyon megkomponált.

www.vofelyszaky.hu

Szakács Zoltán Vőfély – Ceremóniamester

Gönczi Duó

Gönczi Duó
Gönczi Tibor és Gönczi Szabolcs
Esküvők, Bálok Rendezvények
Színvonalas  zeneszolgáltatása
A zene a mindenünk,
Az embereket táncra perdítjük.

Nyíregyháza, Szalag u.13. 2/3
Tel: 06-20/530-5430
06-20/495-2568

Facebook

Gönczi Duó

Ász Rendezvenyház

A nagy nap forgatókönyvének tisztázását követően személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek (helyszínötletek, menüjavaslatok, zenekarok bemutatása, kiegészítők ajánlása, stb.).

A keresgélés, telefonálgatás gondját levesszük válláról és kizárólag olyan szolgáltatókat ajánlunk az esküvőre, akik már bizonyítottak korábbi rendezvényeinken és minőségi munkát végeznek.

 

www.aszrendezvenyhaz.hu

Ász Rendezvenyház

Fazekas János Vőfély

Fazekas János Nagy vőfély Ceremónia mester.
‘A konferanszé mestere vagyok, mindent megteszek a jó hangulatért!’

Esküvői kiállításon bizonyára sok fiatal pár találkozott vele,
ugyanis o a kiállítás levezetője konferálója szóval a hangja,
annak a nagy eseménynek amely több mint 10 éve már oszlopos tagja.
Nagyon lelkiismeretesen dolgozik, elegáns karakter, és nagyon ügyes móka mester is.
Volt szerencsém egy 260 személyes esküvőn találkoznia vele, és csak bátran tudom ajánlania.

Élérhetősége
Mobil:  +3630 206 9940

Fazekas János Vőfély

Kocsis Janika

Kocsis Janika
Esküvok, Bálok, Születésnapok, Házassági évfordulók, Keresztelők, Partyk, stb.
Számomra a zeneszolgáltatás nem munka. A zene az életem. Nincs annál felemelőbb érzés,
amikor emberek tömegei élvezik azt a stílust, ritmust, amelyeket én adok Nekik…
Médiában is ismert jó zenész.

Videósok rémálma, mert nagyon hangosan énekel!
Nem is lenne baj,  de a film minőségében megmutatkozik.

www.kocsisjanika.hu

 

Kocsis Janika

Hotel Lycium****

Ifjú párok figyelem, menyasszonyi torta ajándékba!

Foglaljátok le 2015. december 31-ig esküvőtök időpontját

a Hotel Lycium****-Kölcsey Központban,

és esküvői tortátokat most ajándékba kapjátok szállodánktól!

Saját cukrászatunk készíti el számotokra az elképzeléseteknek megfelelő menyasszonyi álomtortát.

 

www.hotellycium.hu

Hotel Lycium****

Molnár Fecó zenész

Nagyon dinamikus kellemes hangú zenész,
Többször dolgoztam vele, merem ajánlania, rövidesen lesznek róla film anyagok.

Yutube

 Tel: .0630 912 0200

Molnár Fecó zenész

Tibiton Team

Tibiton Team
Mottónk: A szórakoztatásban nem ismerünk tréfát.

A Tibiton Team zenei alapja a saját énekhangom és szintetizátorjátékom a két csúcskategóriájú hangszeren. Ez bővíthető egészen az 5 tagú felállásig

Kérem nézzenek szét itt nálunk és ha a honlapunk elnyerte tetszésüket tiszteljenek meg minket további érdeklődésükkel, megrendelésükkel.

Ne feledjék, mi Önökért vagyunk.

www.tibiton.hu

Tibiton Team

Melon Együttes

Örülünk, hogy megtalált, vagy tudatosan megkeresett.
Ha eddig még személyesen nem találkoztunk volna,
akkor bízunk benne, hogy oldalunkon található információk megnyerik az Ön tetszését.
 
Ha úgy dönt, hogy minket választ:
Színvonalas zeneszolgáltatás, Magyar és külföldi slágerek,
illetve régi magyar nóták és napjaink népszerű dalai szólalnak meg előadásunkban.
 

www.melonegyuttes.hu

Melon Együttes

Holdfény duó Együttes

Zenész/Együttes
Vállaljuk lakodalmak, bálok, eljegyzések, születésnapok és egyéb rendezvények színvonalas zeneszolgáltatását, valamint harmonikás kísérést is. (Hogy a nászmenet ne gyászmenet legyen 🙂 )

 

Holdfény duó Együttes